Ring til os på: 20 19 86 65

Både hold og individuel undervisning i Fascial Flow. Herudover også undervisning, rådgivning og konsulentydelser indenfor psykiatrien.

Kontakt Morten på tlf. 20 19 86 65 - Kontakt Helle på tlf. 24 44 82 39

 Fascial Flow er udviklet af Jeanne Jensen "Den levende Krop" udfra Rolf Movement, Continuum movement og Body Mind Centrering.

De tre metoder bidrager med hver deres element til at styrke kroppens struktur, bindevævets elastisitet og væskernes bevægelse i kroppen.

Bindevævet er et kæmpe netværk, der binder kroppen sammen fra inderst til yderst og bindevævshinderne som, f.eks findes rundt om musklerne, tillader at bevægelse kan ske flydende og gnidningsfrit. Sundt bindevæv er meget væskefyldt og elastisk, forstørret 25 x ligner det et smukt spindelvæv med morgendug. Trådene i vævet er fint adskilt, og der er god plads til de mange, mange nerveender, der registerer/sanser f.eks. vores position i forhold til tyngdekraften og kroppens indre tilstand, som kulde/varme og behag/ubehag. Fra bindevævet er der direkte forbindelse til centralnervesystemet og dermed hjernen.

Forskning i bindevævet er relativt nyt, men det ser ud som om, at forskningen allerede nu finder, at det væskefyldte bindevæv i høj grad spiller en rolle i forhold til intern kommunikation i kroppen. 

Bindevævet er let påvirkeligt, hvis du tænker "jeg forlænger min arm", så reagerer vævet med at forlænge sig uden du gør noget aktivt med dine muskler. Bindevævet bliver således også nemt påvirket af vores psykiske tilstand, faktisk er det svært at adskille det fysiske fra det psykiske i kroppen.

Når vi er stressede, har smerter eller gennemgår traumatiske perioder i vores liv, kan det hurtigt påvirke bindevævet, så kroppen kommer til at føles stiv og øm, eller man oplever at det begynder at gøre ondt et sted. Som reaktion på belastningen klistrer bindevævet sammen og bliver stift. Kroppen forsøger at kompensere og flere og flere steder i kroppen kan blive inddraget, da bindevævet er et netværk som hænger sammen. Er nakken øm kan det mærkes i lænden osv.

Blide langsomme og rolige bevægelser er bindevævets sprog og ved at bevæge sig på denne måde, enten det er stående, på knæ eller liggende på gulvet, giver det bindevævet mulighed for igen at folde sig ud og blive væskefyldt og elastisk.

 

Fasial Flow vil give dig mulighed for at opleve hvordan dit nervesystem falder til ro, at din kropsholdning forbedres, at din kropsforståelse og sanselighed udvides og at tidlige bevægelsesreflekser repareres.  Du får mere energi og glæde ved at bevæge dig, hvilket også har stor betydning for det psykiske velbefindende.

Alle kan være med, også dig som ikke har så megen energi eller er ved at at komme sig efter sygdom/stress.

Nyt hold starter onsdag den 21/3 og torsdag den 22/3 2

 Kom og få en gratis prøvetime  tilmelding nødvendig

 

Adresse: Center for Mindfull living - Slotsgade 32 (baggården), 3400 Hillerød.

( du behøver ikke være medlem)

Ring eller skriv for tilmelding. 24448239/helle@hollnagel.dk

                           

                   

 

Hold 2, Onsdage 16.30-18                  

22/3- 28/3- 4/4- 11/4-18/4- 25/4- 2/5- 9/5  Pris 900 kr 

                                (Prisstigning pr 1/4 2018)

 

Hold 3 Torsdage 10-11.45       Der er stadig pladser

Du kan stadig nå at være med

5/4- 12/4- 19/4- 26/4-3/5-17/5 pris 720 kr.

 

Klinik Hollnagel

Ahlmanns Alle 9
2900 Hellerup

Morten 20198665
Helle 24448239

morten@hollnagel.dk
helle@hollnagel.dk

Åbningstider
Efter aftale

Vi tilbyder

Tryk her for at læse mere


Læs mere

Priser

Tryk her for at læse mere


Læs mere

Kontakt

Tryk her for at læse mere


Læs mere